CAT Reparatie

Bij iProfixit in Amsterdam voeren wij alle reparaties voor de CAT uit. Naast de standaard service, zoals een scherm of batterij vervanging, voeren wij ook complexe reparaties aan het moederbord van uw CAT uit. Onze gecertificeerde technici staan direct voor u klaar. Op alle reparaties van de CAT krijgt u 6 maanden garantie. Daarnaast gebruiken wij alleen originele onderdelen van CAT direct geleverd vanuit de fabrikant. Omdat wij niet werken met tussenhandelaren, kunnen wij u direct de laagste prijs garanderen. U kunt heel eenvoudig online een afspraak maken en langskomen in Amsterdam of er voor kiezen om uw apparaat naar ons toe op te sturen. Bij beide manieren van reparatie service zorgen wij ervoor dat u uw CAT apparaat zo snel mogelijk weer in gebruik kunt nemen.

Wacht niet te lang

Wij raden u aan om uw CAT CAT niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw CAT kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

Verschillende CAT reparaties

Naast scherm of batterij reparaties aan de CAT CAT voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de CAT CAT.

Geen tussenhandelaren

Omdat wij onderdelen voor de CAT CAT direct geleverd krijgen vanuit de fabrikant voor CAT kunnen wij u een lagere prijs bieden dan andere bedrijven te Amsterdam.

Dus kortom; wilt u gegarandeerd zijn van de laagste prijs maar toch de beste reparatie service met originele onderdelen voor de CAT CAT? Dan bent u bij iProfixit te Amsterdam op het juiste adres!