Sony Ericsson Reparatie

Is uw Sony Ericsson aan reparatie toe? Zit er een barst in het scherm of werkt de batterij niet meer optimaal? Bij iProfixit te Amsterdam bent u op het juiste adres voor alle herstellingen van uw Sony Ericsson. De meeste reparaties voor de Sony Ericsson voeren wij binnen 30 minuten voor u uit.

U bent uiteraard welkom om uw apparaat langs te brengen. U kunt eenvoudig een afspraak online maken en wachten in onze showroom onder het genot van een kop koffie of thee, terwijl onze technici voor u aan de slag gaan.

U kunt uw Sony Ericsson ook opsturen naar ons per post. U wilt uw Sony Ericsson natuurlijk zo snel mogelijk weer in gebruik nemen. Na ontvangst repareren wij uw apparaat direct en sturen wij deze dezelfde werkdag voor 19.00 nog terug naar u toe op!

Op alle reparaties voor de Sony Ericsson geven wij 6 maanden garantie, u ontvangt natuurlijk ook een factuur direct na de reparatie.

Wacht niet te lang

Wij raden u aan om uw Sony Ericsson niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw Sony kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

Verschillende Sony reparaties

Naast scherm of batterij reparaties aan de Sony Ericsson voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de Sony Ericsson.

Geen tussenhandelaren

Omdat wij onderdelen voor de Sony Ericsson direct geleverd krijgen vanuit de fabrikant voor Sony kunnen wij u een lagere prijs bieden dan andere bedrijven te Amsterdam.

Dus kortom; wilt u gegarandeerd zijn van de laagste prijs maar toch de beste reparatie service met originele onderdelen voor de Sony Ericsson? Dan bent u bij iProfixit te Amsterdam op het juiste adres!