Motorola Reparatie

Bij iProfixit in Amsterdam voeren wij alle reparaties voor de Motorola uit. Naast de standaard service, zoals een scherm of batterij vervanging, voeren wij ook complexe reparaties aan het moederbord van uw Motorola uit. Onze gecertificeerde technici staan direct voor u klaar. Op alle reparaties van de Motorola krijgt u 6 maanden garantie. Daarnaast gebruiken wij alleen originele onderdelen van Motorola direct geleverd vanuit de fabrikant. Omdat wij niet werken met tussenhandelaren, kunnen wij u direct de laagste prijs garanderen. U kunt heel eenvoudig online een afspraak maken en langskomen in Amsterdam of er voor kiezen om uw apparaat naar ons toe op te sturen. Bij beide manieren van reparatie service zorgen wij ervoor dat u uw Motorola apparaat zo snel mogelijk weer in gebruik kunt nemen.

Wacht niet te lang

Wij raden u aan om uw Motorola Motorola niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw Motorola kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

Verschillende Motorola reparaties

Naast scherm of batterij reparaties aan de Motorola Motorola voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de Motorola Motorola.

Geen tussenhandelaren

Omdat wij onderdelen voor de Motorola Motorola direct geleverd krijgen vanuit de fabrikant voor Motorola kunnen wij u een lagere prijs bieden dan andere bedrijven te Amsterdam.

Dus kortom; wilt u gegarandeerd zijn van de laagste prijs maar toch de beste reparatie service met originele onderdelen voor de Motorola Motorola? Dan bent u bij iProfixit te Amsterdam op het juiste adres!