Google Reparatie

Bij iProfixit in Amsterdam voeren wij alle reparaties voor de Google uit. Naast de standaard service, zoals een scherm of batterij vervanging, voeren wij ook complexe reparaties aan het moederbord van uw Google uit. Onze gecertificeerde technici staan direct voor u klaar. Op alle reparaties van de Google krijgt u 6 maanden garantie. Daarnaast gebruiken wij alleen originele onderdelen van Google direct geleverd vanuit de fabrikant. Omdat wij niet werken met tussenhandelaren, kunnen wij u direct de laagste prijs garanderen. U kunt heel eenvoudig online een afspraak maken en langskomen in Amsterdam of er voor kiezen om uw apparaat naar ons toe op te sturen. Bij beide manieren van reparatie service zorgen wij ervoor dat u uw Google apparaat zo snel mogelijk weer in gebruik kunt nemen.

Wacht niet te lang

Wij raden u aan om uw Google Google niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw Google kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

Verschillende Google reparaties

Naast scherm of batterij reparaties aan de Google Google voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de Google Google.

Geen tussenhandelaren

Omdat wij onderdelen voor de Google Google direct geleverd krijgen vanuit de fabrikant voor Google kunnen wij u een lagere prijs bieden dan andere bedrijven te Amsterdam.

Dus kortom; wilt u gegarandeerd zijn van de laagste prijs maar toch de beste reparatie service met originele onderdelen voor de Google Google? Dan bent u bij iProfixit te Amsterdam op het juiste adres!